lauantai 4. kesäkuuta 2016

Toimihenkilöiden kokous tiistaina 7.6!

Kankaanpään Koiraharrastajien kokous (eli kahvinjuontia ja keksien mutustelua) lähestyy! Viimeinkin saatiin päiväkin lyötyä lukkoon ja toimarit raivasivat tilaa kalenteriinsa ensi tiistaille klo 19:00 alkaen!

Kiinnoistaisiko sinua tulla mukaan yhdistyksen toimintaan? Kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita (jäsenmaksu 2016 tulee olla maksettuna) suunnittelemaan, ideoimaan ja tietysti toteuttamaan kesää ja syksyä 2016!

Pyrimme tapaamaan toimihenkilöiden kanssa aina parin kuukauden välein, useimminkin tietysti talkoopäivien merkeissä ja aina kun tarve vaatii! Toimihenkilöksi tuleminen ei vaadi sinulta suuria ponnistuksia, ja kaikki osallistuvat aina mahdollisuuksiensa mukaan. Ahkerat tekijät saavat tietysti seuraavan vuoden jäsenmaksun ilmaiseksi sekä teemapäivien koulutukset puoleenhintaan kiitoksena antamastaan panostuksesta yhdistykselle.

Tänäkin vuonna pyrimme järjestämään syksylle esimerkiksi mätsärit joita suunnitellaan tulevassa kokouksessa. Kesälle on myös tulossa kaikkea jännää joiden ideointiin haluamme lisää mielipiteitä ja suunnittelijoita.

Halutessasi mukaan, pistäthän yhdistykselle sähköpostia; kankaanpaan.koiraharrastajat@gmail.com ja liitä mukaan yhteystietosi jotta pystymme ilmoittamaan sinulle kokoontumispaikan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti