sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Keväiset terveiset yhdistykseltä!

Aikamoista härdelliä yhdistys on (ainakin omalla kohdalla) ehtinyt aiheuttaa! Täytyy sanoa, että asiat lähtivät pyörimään nopeammin kuin olisi kukaan meistä arvannut -mahtavaa huomata miten loistavasti uusi yhdistys on otettu Kankaanpäässä vastaan ja miten innokkaita harrastajia täältä löytyykään!

Yhdistyksemme julkaisusta tulee parin päivän päästä tasan kolme viikkoa. Tässä ajassa olemme ehtineet kerätä jokaisen tekijän sormille jäseniä ja kolmas kurssi täyttyi tänään ja neljättä ollaan järjestämässä ja viidettä suunnittelemassa. Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle!

Illat ovat toimihenkilöiden puolesta täyttyneet kalentereiden selvittelemisestä ja vapaapäivien löytämisestä, mainosten suunnittelusta ja toteutuksesta jakamiseen saakka. Me kurssien vetäjät olemme saaneet iltapuhdetta kurssimateriaalien kirjoittamisesta ja sopivan sisällön koostamisesta. Unohtamatta jäsenkorttien askartelua, jäsenkirjeiden kirjoittamista ja postitusta.

Yhteistyökumppaneitakin on löytynyt mahtavista tahoista. Pääsponsorinamme toimii jo toivottavasti monelle tutuksi tullut Unessa (www.unessanetshop.fi), josta löytyy laadukkaat ruoat koirille sekä kaikki tarvittava harrastamiseen -jäsenille vieläpä alennuksilla. Teemme yhteistyötä myös mahtavan yhdistyken kanssa, Noormarkun Koiraharrastajien (www.noormarkunkoiraharrastajat.com) kanssa. Jo alussa tavoitteenamme on ollut saada erityisesti nuoria mukaan toimintaan ja harrastamaan, siksipä oli mahtavaa saada myös nuorisotila Ketun Golo (www -sivut) mukaan. Tiloissa järjestämme mm. teoriatunteja sekä luentoja.

Mahtavat kolme viikkoa takana valvottuine öineen (miksi parhaat ideat kukkivat öisin?) ja luovine kokouksineen! Mahtavaa porukkaa tullut yhdistykseen, toivotaan että samainen linja jatkuu jatkumistaan.

Öisin (kurssimateriaalin viimeistelevin) terveisin Jonna☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti