tiistai 30. huhtikuuta 2013

Yhdistys toivottaa hyvää vappua!

Vappua taidetaan viettää hyvinkin sateisissa merkeissä, täälä koirat aktivoituvat lähinnä pikkulenkkien ohessa erilaisilla aktivointileluilla, josko huomenna sitten parempi päivä touhuta ja käydä vaikka juoksemassa koirien kanssa. Kesä on tulossa ja sitä myören harrastaminen koirien kanssa ainakin omalla kohdalla saa usein uusia tuulia kun valoa ja hyviä kelejä riittää.

Uusia lajeja pohditaan tälläkin hetkellä ja meidän laumaan saapunut vetoharrastus on saanut hyvän vastaanoton.

Jo parikesää sitten aloiteltiin rullaluistimilla vetäminen (mahtoi olla näky kolmen koiran kanssa Kankaanpään keskustassa..). Kesän ehdottomin ykkösjuttu ja aamuisin kätevä liikuntatapa uimisen lisäksi. Koirajuoksuunkin tuli ostettua varusteet ja sitä meillä on myös aktiivisesti harrasteltu koirien kanssa. Koirajuoksu tuntuu vielä kankaanpäässä olevan harrastuksena outo, vaikka se sopii kaikille koirille ikään, sukupuoleen ja jopa kokoon katsomatta. Ihminen kun pystyy määräämään juoksun vauhdin ja tahdin.

Kevät on meillä kiiruista aikaa, ja ohjaajien illat ovat täyttyneet erilaisista treeneistä. Kurssit kestävät kuutisen viikkoa, joten kesäkuuhun saakka treenejä riittää ja toivottavasti kaikki halukkaat ovat päässeet tahtomilleen kursseille.

Yhdistys onkin kysynyt facebookissa (muistakaa kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet liittyä!) millaiselle toiminnalle olisi kiinnostusta. Resursseja olisi parin kerran kursseihin joilla voisimme järjestää esimerkiksi naksutinkurssin (myös nenä-, aktivointi-, canicross-, arkajalka-, temppukurssia ja vaikka mitä!)
Oman kiinnostuksensa voi laittaa sähköpostitse tai facebook ryhmässämme.

Vielä maininta foorumista. Foorumille on ilmestynyt rekisteröitymisiä erilaisilla nimimerkeillä. Foorumi on kuitenkin ainaostaan jäsenten käytössä joten hyväksymme ainoastaan rekisteröinnit omalla nimellä, luettehan säännöt foorumilta ennen rekisteröitymistä.

Lisäksi Unessa on julkaissut jo ensikuun tarjouksen, johon me lauman kanssa retkahdettiin :)! Erityisesti lihapitoisuus puhuu ruoan puolesta, meillä myös tuon vanhemman kohdalla viljattomuus on tärkeää turvotuksen vuoksi vaikka mitään allergiaa ei koirilla ole koskaan ilmennytkään. Vauhdikkaan ja reissaavan elämäntyylin vuoksi liharuokien säännöllinen tarjoaminen on hankalaa sulatusten ja muun härdellin vuoksi. Kaikki tutustumaan tuotesisältöön joka ainakin meidät vakuutti ruokaa kokeilemaan!

Iloista vappua kaikille, ei anneta sään haitata menoa :)!

Vappuilevin terveisin; Jonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti