torstai 9. toukokuuta 2013

Sateista helatorstaita, meillä on HAKU PÄÄLLÄ!


Kankaanpään Koiraharrastajat ry:llä on pyörähtänyt kesä tästä viikosta alkaen täysillä käyntiin! Kursseja on aloitettu ja hallituskin on päässyt kokoustamaan kuluvalla viikolla miettimään tulevaa kesää erilaisine tapahtumineen ja koulutuksineen. Ideoita riittää ja toteuttajia ottaisimme mielellämme mukaan (tähän mahtavaan) remmiin!

Tästä lähtien meillä on siis HAKU PÄÄLLÄ!
Etsimme porukkaan uusia innokkaita kasvoja keksimään tapahtumia lisää ja myös toteuttamaan niitä!

Erityisesti kaipaamme erilasten tapahtumakoordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia. Syksylle olemme miettineet erilaisia luentoja joihin tarvitsemme apukäsiä. Tiedätkö sinä miten tavoitamme harrastajat ja kiinnostuneet jotka eivät ole vielä yhdistystämme löytäneet? Tule mukaan tiimiin suunnittelemaan erilaisia markkinointikanavia ja tekemään yhdistyksestämme entistäkin parempi ja jäseniään palvelevampi.

erityisesti uusia kouluttajia kaivataan remmiin. Tällä hetkellä kouluttajien roolissa pyörii Jonna, Priska ja Siru (näyttelykoulutus) ja arkipäivien illat ovatkin yhtä treeniä. Tulijoita olisi kuitenkin lisää ja kaipaamme ehkä juuri Sinun tietotaitoasi erilaisissa koulutuksissa! Jos uskot että taidoillasi (olkoon vaikka koirajumpan pitäminen puistossa!) ja lajillasi olisi annettavaa muille koiraharrastajille, tule mukaan!

Toimihenkilönä toimiminen vaatii luonnollisesti yhdistyksemme jäsenyyttä.
Mikäli vielä et ole jäsen, voit liittyä jäseneksi helposti sivujemme kautta. Laita meille sähköpostia itsestäsi, harrastuskokemuksestasi sekä ideoitasi ja omia vahvuuksiasi. Ymmärrämme että kesä alkaa ja monen arkea vievät valmistujaiset ja muut juhlat. Voit silti laittaa meille sähköpostia ja tulla ensimmäiseen kokoontumiseemme vaikka pääset todenteolla vaikuttamaan vasta myöhemmin kesällä.

Pidämme kokouksen uusien jäsenien kesken toukokuussa lauantaina 25. päivä!
(paikka ja tarkempi aika ilmoitetaan toimihenkilöiksi tuleville).

Palaverissa käymme läpi tapahtumat joita olemme suunnitelleet vasta pintapuolisesti, uudet toimihenkilöt ja heidän tehtäväalueensa. Ideoimme uutta ja lähdemme toteuttamaan jo suunniteltua. Pääset siis hyvin vielä mukaan eikä sinun tarvitse jännittää "valmiiseen porukkaan" tulemista. Kahvia me sielä juodaan pannullisia ja pohditaan rennolla fiiliksillä kesän ja loppuvuoden tapahtumia.

Piupau siis laittamaan meille sähköpostia;

Keväisin terkuin Jonna

PS. kaikki eilisessä teoriassa olleet!
Muistakaahan kotiläksyt ja rekisteröitykää foorumille juttelemaan kotitreeneistä!
Muistattehan lukea säännöt ja rekisteröityä omalla nimellänne (nimierkkien käyttöä emme hyväksy lainkaan) :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti