keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Tehdään vuodesta 2014 yhdessä paras vuosi!

Siitä on nyt tarkalleen 294 päivää kun yhdistyksemme on rekisteröity, kotisivut avattu ja alkavat kurssit julkaistiin. Tuona aikana yhdistys on ehtinyt vetää lukuisia kursseja ja kerätä huiman määrän jäseniä. Tärkeimpänä; olemme kehittyneet aivan valtavasti siitä, mitä lähes 300 päivää sitten olimme.

Yhdistyksen perustajat eli minä, Priska ja Jenna olemme saaneet hirmuisen nipun kokemusta, viettäneet lukuisia tunteja pohtien käytännönasioiden lisäksi kursseja, tulevia tapahtumia, uusia toimihenkilöitä sekä kouluttautuneet aina mahdollisuuksien mukaan. Vuoden 2013 puheejohtajana en voi olla muutakuin tyytyväinen kaikkeen tekemäämme vaikka kehitystä pitääkin tapahtua vuodesta toiseen.

Erityisesti menneestä vuodesta jäi käteen tietysti omat kurssilaiseni joiden kanssa tuli vietettyä tunti jos toinenkin erilaisten kurssien parissa. Jäsenet koirineen ovat tulleet tutuiksi ja ystäviksi. Meillä on mahtavia jäseniä koirineen joiden vuoksi kiireisinäkin aikoina yhdistyksessä tekeminen on ollut ainoastaan palkitsevaa.

Etsimme yhdistykseemme jatkuvasti lisää tekijöitä ja kaikki innokkaat otetaan avosylin vastaan ideoimaan ja suunnittelemaan! Tänä vuonna hallitus on kasvanut kahdella uudella henkilöllä joka helpottaa erilaisissa tapahtumissa mukana olemista ja erilaisten kurssien järjestämistä.

Oma elämäntilanne on muuttui opiskelujen myötä tammikuussa ja ajankohtaiseksi tuli miettiä miten aika riittää puheenjohtajan pestin lisäksi kaikkeen muuhun yhdistyksessä, oli ilo huomata että innokkaita tekijöitä yhdistyksen pyörittämiseen riittää! Edelleen hallitus ja toimihenkilöt koostuvat nuorista ja nuorekkaista tekijöistä jotka ymmärtävät yhdistyksemme perusajatuksen: koiraharrastamisen päätavoitteena ei ole kilpaileminen ja titteleiden kerääminen vaan hauskanpito koirien kanssa mukavan harrastuksen parissa. Siinä ohessa uusiin ihmisiin tutustuminen joiden kanssa kehittää uusia tapahtumia, yhteistä tekemistä joiden parissa jokaisella jäsenellä on hauskaa.

Entinen puheenjohtaja toivottaakin täten uuden hallituksen lämpimästi tervetulleeksi, tehdään tästä vuodesta vieläkin parempi ja jäseniä palvelevampi! 
Aurinkoisin terveisin edelleen tottispuolen koulutuksista vastaava Jonna :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti